Uitleg over de 5 reeksen kaarten

Artikelnummer: 00000

 EVEN WAT UITLEG BIJ DE REEKSEN KAARTJES :

Eenheid vormen, één zijn , is het doel van deze kaartjes.   Voor elk element is er een reeks met kaartjes gemaakt.

De eerste reeks kaartjes zijn de “innerlijke kracht kaarten“. Deze symboliseren het element VUUR. Dit staat voor het rondom je heen kijken, het openen van je hart en het wakker kussen van je innerlijke kracht. Velen hebben door het gebruik van deze kaartjes hun krachten ontdekt en aangesterkt.

De tweede reeks kaartjes “de aquariussymbolen kaarten” symboliseren het element WATER. Deze staan voor het los komen van emoties en het helen van emoties. Voor mensen die hun emoties nog niet willen of kunnen erkennen, kunnen deze kaarten een bepaalde vorm van weerstand bieden omdat ze niet graag geconfronteerd wordt onverwerkte emoties.  Deze kaarten zijn heel belangrijk in het proces van het kunnen vrij en los maken en helen van wat diep binnen in je woelt. Dus voel je een weerstand bij het trekken van deze kaarten, probeer van dan toch je geest open te houden en de kaarten toe te laten je emoties te raken en naar boven te brengen. Je kan dan zelf zien, ervaren en voelen dat ze hun doel niet missen als jij het toelaat. Stel je open en voel wat ze bij jou teweeg brengen.

De 3e reeks “de oerkracht herbronningskaarten” symboliseren het element AARDE. Zij staan voor beweging, ontmoeten en verkennen. Het is een scheppende, bewegende en ook een helende kracht die doorheen ons lichaam stroomt en die de bewustwording van je eigen geest stimuleert. Het is een krachtige versterking voor lichaam en geest en ook een in beweging komen om je vrij, onafhankelijk en gezond te voelen.  De kaarten hebben tot doel de harmonie, balans en evenwicht in onszelf terug te vinden. Verbind je met deze kracht en ervaar de inzichten die deze aan jou geven en de beweging die ze daarbij te weeg brengen.

De 4e reeks kaartjes zijn “de levensdroomkaarten “. Deze symboliseren het element LUCHT, wat staat voor het transformeren, het praten en communiceren. Lucht is een element dat voor ieder van ons van levensbelang is. Het is onontbeerlijk en zonder lucht kunnen wij niet leven. De trillingen van lucht zijn overal voelbaar, van de kleinste bries, tot de grootste storm. Lucht is niet tastbaar en doordringt alles. Lucht doet ons denken aan frisheid , helderheid, en roept een gevoel van vrijheid en ruimte bij ons op. Lucht is het symbool van verbondenheid met elkaar, want ieder van ons ademt dezelfde lucht in. Het is een element dat ook sterk verbonden is met ons hart en daarom ook staat voor communicatie en contacten met elkaar. lucht is leven, en leven is dromen. Iedereen heeft dromen, en heeft wel minstens één droom die hij wil verwezenlijkt zien in zijn leven. Het is voor ieder van ons een bewuste inspanning die we dienen te leveren op de weg naar groei en verandering in ons bestaan.  Dromen zijn het instrument om dingen in je leven te realiseren. Hoe meer aandacht jij aan je dromen besteed, hoe meer vreugde en opwinding jij in het leven zal mogen ervaren en beleven. Dromen geven zin aan je leven, ze schenken je energie en kracht en doen je grenzen verleggen. Dromen zijn de kern van wie we eigenlijk zijn. Dromen zijn in feite de zin van ons bestaan hier op aarde. Haal je dromen uit de kast, leef en streef jouw levensdroom na !!  Deze kaarten bieden ondersteuning om jouw dromen of projecten te verwezenlijken.

Met deze vier elementen en de 4 reeksen kaarten is de cirkel rond en werd eenheid gevormd. Ook eenheid in onszelf.  Deze elementen worden samengehouden door het element Ether, dat de kracht, de energie, de liefde en de vreugde is van alle vorige elementen samengebundeld.  Zo zijn de "gouden licht kaarten" de 5e reeks kaartjes ontstaan  verbonden met het element Ether .

Iedere reeks kan afzonderlijk gebruikt worden, maar de verschillende reeksen kunnen ook samen gebruikt worden, dat is afhankelijk van nood en behoefte die gevoeld wordt op het moment dat er een vraag gesteld en er een kaart getrokken wordt.

Erken je krachten (vuur).  Voel je krachten en je emoties (water).  Werk ermee en kom in beweging (aarde).  Onderneem en verwezenlijk je dromen (lucht), verbind alles samen met kracht, liefde, energie en vreugde met elkaar (Ether)

 

Ik hoop dat deze reeksen kaartjes jullie nog lang mogen bekoren en wens jullie er alvast heel veel plezier en succes mee.

prijs per doosje kaartjes 20 euro

 

 

 

 

 

 

€0,00incl. 21% BTW

Webdesign door Webmens.be

betaalmogelijkheden Yukimi