Algemene voorwaarden

Yukimi  webwinkel in spirituele geschenkartikelen, is een onderdeel van bvba yuvaco, met ondernemings- en BTW nummer BE 0453.514.392.  De maatschappelijke zetel is gevestigd in  Fraterstraat 88 te 9820 Merelbeke.

Het plaatsen van een bestelling is akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

artikel 1

De op de website vermelde prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling kan plaatsvinden door bankoverschrijving - PayPal - of contante betaling bij afhaling.

Yukimi webwinkel zal de bestelde artikelen leveren nadat de betaling is ontvangen.  De levertijd gaat in op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen.

De betalingen dienen overgeschreven te worden op bvba Yuvaco

voor België Belfius bank - BE18 0682 1417 0165

artikel 2

Yukimi brengt vezendkosten in rekening.

Tarieven 2016

Zendingen van 0 - 2 kg voor België = 6,50 euro
Zendingen van +2 kg - 10 kg voor België = 8,80 euro
Zendingen naar Nederland DHL 0 - 10 kg = 10 euro

Zendkosten zijn dus voor uw rekening, ook bij retourzendingen.

artikel 3

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u per e-mail een bevestiging toegestuurd .

Van zodra het verschuldigde bedrag werd ontvangen, verzendt Yukimi de bestelde artikelen (mits ze op voorraad zijn) binnen 1-2 werkdagen.

Indien de bestelde goederen niet binnen deze tijd kunnen geleverd worden, neemt Yukimi contact op via e-mail.

artikel 4

Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u de bestelling op eigen kosten retourneren.  U dient de retour te doen binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen met vermelding van reden retour.  Graag per e-mail ook bevestigen wat de redenen zijn van de retour.

Houdt er rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen en niet bevestigde retourzendingen door ons niet zullen worden gecrediteerd.

De retourzending van de producten dient te gebeuren in originele verpakking en de artikelen dienen ongebruikt te zijn.  U dient de retourzending te sturen naar

YUKIMI - bvba Yuvaco
Fraterstraat 88
9820  Merelbeke
België

Yukimi, zal de aankoopwaarde na ontvangst van de retour goederen zo spoedig mogelijk terugbetalen.  Yukimi behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te storten, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt is, of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd, of wanneer het artikel niet in de originele verpakking retour is gezonden.

Yukimi behoudt zich ook het recht voor retourzendingen te weigeren, wanneer de artikelen niet binnen de 7 dagen na aflevering van bestelling zijn teruggezonden, of niet via e-mail met reden bevestigd zijn geweest.

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo goed en verzorgd mogelijk in te pakken en te verzenden, maar is uw bestelling beschadigd aangekomen dan dient u dit nog dezelfde dag aan Yukimi via e-mail te melden.  Is uw bestelling onvolledig, gelieve dit dan ook dezelfde dag via e-mail aan Yukimi te melden.

artikel 5

Yukimi staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de vermelde specificaties op de website.  Uitzonderingen hierop vormen eventuele kleurverschillen.  Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die te wijten zijn aan schuld van de klant vallen niet onder garantie

artikel 6

Yukimi is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant, indien zij daartoe gehinderd is door overmacht.  Onder overmacht wordt verstaan, ernstige bedrijfsstoringen bij Yukimi en transportstagnatie.

artikel 7

Yukimi is in zijn geheel, inclusief naamgeving, ontwerp, lay-out en tekst auteursrechterlijk beschermd.  Niets van de website van Yukimi mag zonder toestemming van Yukimi of Yuvaco bvba worden gebruikt voor andere websites en/of voor andere doeleinden.

artikel 8

Yukimi geeft geen enkele persoonsgegevens van de klant door aan derden.  Yukimi gebruikt de klantgegevens enkel ten behoeve van het verwerken van de bestelling en eigen gebruik.

artikel 9

Alle bestelde goederen dienen eerst te worden betaald.  De factuur wordt dan als voldaan meegestuurd met de goederen.  Voor afhaling en contante betaling ter plaatse, zal de factuur bij  betaling overhandigd worden en als voldaan afgetekend worden. 

artikel 10

Bestellingen welke buiten de schuld van Yukimi tijdens het verzenden zijn zoekgeraakt, zullen niet worden vervangen of  niet worden vergoed. Wanneer kan aangetoond worden dat het zoekraken te wijten is aan nalatigheid van Yukimi, geldt deze maatregel niet.  De zending wordt steeds gedaan met een trackingnummer, zodat de zending gevolgd kan worden.

artikel 11

Yukimi behoudt zich het recht om prijzen te wijzigen om welke reden dan ook, zeker mocht dit omwille van wettelijke voorschriften vereist zijn. 

Alle teksten en omschrijvingen op de website moeten worden beschouwd als aanwijzingen of aanduidingen voor de aangeboden producten.

Webdesign door Webmens.be

betaalmogelijkheden Yukimi